Sóc en José Yepez psicòleg col·legiat nº26903, especialitzat en Gènere i Sexualitat i fundador del projecte Gaudir-nos. Sóc membre del Grup de Treball LGBTIAQ* del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.

Vaig fer el Màster en Estudis de Dones, Gènere i Ciutadania, estic format en Psicologia Afirmativa LGBTIAQ*, sexologia sustantiva i intervenció amb homes que han exercit violència masclista. Actualment estic fent el Màster en Estudis de Masculinitats.

Sóc referent municipal a l’Administració Pública en matèria de diversitat afectiva, sexual i de gènere a tres municipis (Castell-Platja d’Aro, Santa Cristina d’Aro i Sant Feliu de Guíxols).

Gaudir-nos és el meu projecte professional, l’objectiu principal del qual és contribuir en la generació d’una societat on les persones puguem gaudir-nos en ple dret, sent nosaltres en llibertat tant personal com relacionalment, qüestionant i trencant les normes socials que ens oprimeixen i no ens permeten expressar-nos i ser qui som.

Per aconseguir-ho, treballo en dues branques: 1) formació i sensibilització i 2) polítiques públiques.

1) Realització de xerrades, formacions i tallers sobre educació sexual integral (ESI), diversitat afectiva, sexual i de gènere (LGBTIAQ*) i gènere (masculinitats).

2) Realització de plans d’igualtat de gènere, plans LGBTI i plans per la diversitat sexual i de gènere, tant municipals com interns (empreses i organitzacions).

A més a més, col·laboro amb l’Associació Enruta’t com a tallerista en el projecte «Reapropiant-nos de les nostres vides» i com a actor en la obra de teatre-fòrum “Un dia més”.

S'estan mostrant 4 resultats